Jubileum: 10 jaar Qualogy Caribbean

Qualogy Caribbean viert dit jaar het 10-jarig jubileum! Al sinds 2007 staan wij voor u klaar met hoogwaardige IT-oplossingen om uw werk- en bedrijfsprocessen te stroomlijnen. Op deze pagina kijken wij graag terug op 10 bijzondere jaren.

Onze historie in vogelvlucht: klik op een jaartal
 • Oprichting Qualogy Caribbean

  Qualogy Nederland heeft zijn roots in Suriname. In 2007 komt de droom van oprichter Paul Mehilal uit: een Qualogy-vestiging openen in Paramaribo. Vanuit ons kantoor staan we klaar om onze klanten te bedienen – in eerste instantie in Suriname.

 • Qualogy Bootcamp

  In 2008 is de aftrap van de Qualogy Bootcamp. In 5 jaar tijd zijn er tientallen nieuwe talenten opgeleid tot Application Developers. Ook halen we onze eerste detacheringsklanten binnen.  

 • Verhuizing + beursdeelname

  2009 kreeg Qualogy Caribbean de ruimte om te groeien. We verhuisden van het Kerkplein naar een eigen pand in de Uranusstraat. Ook hebben we dit jaar ons best gedaan om Qualogy Caribbean op de kaart te zetten. Een succesvolle actie was de deelname aan de 3-in-1-beurs, een ICT-beurs in Paramaribo. 

 • Eerste klanten buiten Suriname

  Qualogy Caribbean breidt het werkgebied en de dienstverlening uit. We gaan nu ook samenwerken met klanten uit Aruba, Curaçao, Sint Maarten en Guyana.

 • Organisatie Oracle Seminar

  Met trots brengt Qualogy Caribbean alle Oracle Developers samen op een door ons georganiseerd Oracle Seminar.

 • Standhouder ICT Summit

  Qualogy Caribbean is standhouder op de ICT Summit-beurs: dé plek om de naamsbekendheid te vergroten in de Caribische markt.

 • ICT Summit

  Ook dit jaar is Qualogy Caribbean vertegenwoordigd op de ICT Summit.

 • Expo Chamber of Commerce

  In 2016 steken we de grens over voor de Expo Chamber of Commerce in Guyana.

 • HR-seminar door Qualogy Caribbean

  Op ons eigen seminar maken lokale bedrijven kennis met onze nieuwe standaard HR-applicaties.

Word onderdeel van onze toekomst

Wil jij deel uitmaken van de komende 10 jaar van Qualogy Caribbean? Bekijk onze vacatures en solliciteer! Wie weet word jij binnenkort onze nieuwe collega

SVG Mask  
Ontdek de blogs van collega's

Wist u dat… veel collega’s van Qualogy Caribbean al sinds de beginjaren aan ons bedrijf verbonden zijn? Zij delen hun ervaringen over de afgelopen jaren, én werpen een blik vooruit. 

Interview: van toen tot nu...

Qualogy Caribbean: van toen tot nu… Oprichter Paul Mehilal en General Manager Nilesh Bishesar vertellen.

Video: jubileumfeest

10 jaar Qualogy Caribbean, dat moet gevierd worden! Paul Mehilal opende het feest met inspirerende woorden. De feestavond was geheel verzorgd in Surinaamse stijl. Met swingende muziek, een expositie, heerlijk eten en volop entertainment. Samen met onze businesspartners en medewerkers proostten we op ons jubileum. 

 

Vertel ons uw uitdaging

Heeft u een vraagstuk voor Qualogy Caribbean? Vertel ons uw organisatie-uitdaging in een kosteloos kennismakingsgesprek. Neem contact op met Nilesh Bishesar via nbishesar@qualogy.com of +597 450 972.