Cybersecurityawareness

Cybersecurityawareness

In Suriname en de gehele Caribische regio komt cybercrime steeds vaker voor. En voor bedrijven wordt het steeds moeilijker om zich ertegen te wapenen. Méér bewustwording kan cyberaanvallen in veel gevallen voorkomen. Train uw medewerkers met onze tools en maak uw bedrijf weerbaar tegen cybercrime. 

Cybersecurityawareness is misschien wel het belangrijkste wapen tegen cybercrime. Onze cybersecurityexperts hebben hiervoor speciale presentaties, trainingen en phishingtests samengesteld.

Phishingtests

Bij een phishingmail krijgt u ogenschijnlijk een e-mail van een bekende organisatie of persoon. Totdat u op een link of bijlage klikt en de hacker toegang krijgt tot uw gevoelige informatie óf uw computer raakt besmet met malware. Phishingmails zijn nauwelijks meer van echte berichten te onderscheiden.

Met een phishingtest sturen wij een simulatie-phishingmail naar uw medewerkers. Achter de schermen monitoren we welk aandeel van de medewerkers hierop klikt of gevoelige informatie opgeeft. De ervaring leert dat de ‘klik-ratio’ aanzienlijk afneemt als medewerkers een cybersecurityawareness-training hebben gevolgd. U ziet de resultaten van de phishingtest terug in de rapportages.

Training cybersecurityawareness

Op ons e-learningplatform volgen uw medewerkers elke maand een korte les over cybersecurity. Met eyeopeners over de gevaren van een onveilig wachtwoord tot tips om phishing te voorkomen. Via korte assessments en phishingtests wordt het leereffect vergroot en kunt u vorderingen meten.

De training is inclusief:

  • een jaar toegang tot het e-learningplatform
  • maandelijkse lessen + assessments
  • phishingtests (simulatie)
  • maandelijkse rapportage
  • maandelijkse e-mail met tips en weetjes
  • tweemaandelijks: presentaties voor het management, door Qualogy Caribbean
"40% of data breaches is due to employee negligence" Experian

Meer informatie

Wilt u cybersecurityawareness introduceren bij uw (management)team of medewerkers? Wij verzorgen kosteloos een (online) presentatie, waarin we u meer vertellen over de mogelijkheden. Ook kunt u een gratis phishingtest aanvragen. Neem contact op voor meer informatie, via onderstaand formulier of security@qualogy.com.

Vraag direct informatie aan
  •  
  •