Bespaar tijd en kosten, werk efficiënter

IT-dienstverlening

Stroomlijn uw werkprocessen en realiseer een meer wendbare organisatie, die sneller inspeelt op marktontwikkelingen. Met een succesvolle integratie van IT-systemen.

Ongeacht het formaat van uw organisatie, is de juiste technologie cruciaal voor uw bedrijfsvoering. Het vormt de sleutel tot vloeiende informatieprocessen en een soepele relatie met uw klanten en andere contacten. Qualogy Caribbean ondersteunt u hierbij graag.

Wij lossen uw vraagstuk op

Elke organisatie is uniek. Qualogy Caribbean biedt de diensten en bewezen technologieën die beantwoorden aan uw specifieke IT-behoeften. Wij hebben brede kennis en ervaring in uiteenlopende expertises, zoals:

 1. Consultancy
 2. Integratie-services
 3. Database-migraties
 4. Maatwerkoplossingen
 5. Web- & mobiele oplossingen
 6. Offshoring
 7. Hosting

Qualogy Caribbean ondersteunt u graag in elke projectfase, van planning tot implementatie en van onderhoud tot support. Wij scherpen onze kennis van best practices voortdurend aan via kennisdeling en opleiding. Ook richten we ons continu op de (door)ontwikkeling van onze diensten en producten.

Kies voor onze dienstverlening

 • Verlaag uw IT-kosten
 • Verbeter uw IT-diensten (best practices)
 • Verhoog de klanttevredenheid
 • Verbeter de productiviteit
 • Profiteer van ons ervaren supportteam

Qualogy Caribbean bedient een breed scala aan aantal klanten met organisatiespecifieke toepassingen en oplossingen. Van advies en implementatie tot beheer en training. Wij bieden hoogwaardige Oracle-, Java- en weboplossingen dankzij ons topklasse datacenter en een uitstekende cloud-infrastructuur.

Klantverhaal: Medwork Aruba

Benieuwd naar onze projecten? Lees het klantverhaal over onze samenwerking met Medwork Aruba. 

Haal méér uit uw IT-investering

Bent u benieuwd wat Data Science voor uw organisatie kan betekenen en wilt u persoonlijk de mogelijkheden ontdekken? Neem contact met ons op via (00) 597 450 972 of sales_caribbean@qualogy.com. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een kennismaking.