Maak kennis met Qualogy Caribbean

Ontdek ons verhaal

Financiële instellingen, zakelijk dienstverleners en overheden werken efficiënter met de IT-oplossingen van Qualogy Caribbean. Met expertise in Oracle, Java en testing blijven we vooroplopen, in alles wat we doen. In Suriname, de Caribische regio en offshore in Europa. Ontdek meer over Qualogy, onze kleurrijke bedrijfscultuur en onze ambities.

Quality in information technology

Waar we voor staan
Qualogy staat voor ‘Quality in information technology’. Dat maken we waar door doorlopend te investeren in kennis over nieuwe technologieën. Ook trainen we onze professionals op soft skills. Daarbij profiteren we van een unieke wisselwerking met ons moederbedrijf Qualogy in Nederland. We verbinden onze expertise graag met de IT bij onze opdrachtgevers, zodat zij óók vooroplopen.

Hoe het allemaal begon
Suriname automatiseren met Surinamers. Dat was in 2007 de missie van onze CEO Paul Mehilal, toen Qualogy een vestiging opende in Paramaribo. Al snel groeiden we uit tot de nummer 1 automatiseerder in Suriname. Vervolgens sloegen we onze vleugels uit. Eerst over de Caribische eilandenregio, daarna ook als offshore partner voor opdrachtgevers in Nederland, waar ons moederbedrijf is gevestigd sinds 1998.

Quality in information technology
SVG Mask  
We spreken uw taal

Inmiddels realiseren we hoogwaardige Oracle-, Java-, en banking solutions voor een groeiend aantal organisaties. We werken vanuit onze kantoren in Paramaribo en desgewenst op locatie bij onze klanten. 

Ondertussen groeit de vraag naar getalenteerde en flexibel inzetbare IT-professionals uit Suriname. Zo is Qualogy Caribbean offshore IT-partner voor diverse organisaties in Europa, zoals de multinational A.S. Watson in Nederland.

Onze succesformule: we staan garant voor de opgeleverde kwaliteit, kunnen flexibel op- en afschalen, zijn vertrouwd met de Nederlandse werkcultuur en communiceren soepel in het Nederlands en Engels.

Hoge kwaliteit, sterke binding

Onze werkwijze
Qualogy Caribbean werkt agile. Iedereen is betrokken bij de planning, risico-inventarisatie, taakverdeling en uitvoering. Onze teams zijn zelfsturend. Met scrum zorgen we voor continu interne kennisuitwisseling, hoge projectkwaliteit en een sluitende planning. Dankzij deze werkwijze vereenzelvigen we ons makkelijk met externe teams.

Kleurrijke bedrijfscultuur
Samen met ons team van ruim 50 medewerkers zetten we in op groei en verdere ontwikkeling van onze dienstverlening. In 2023 verhuizen we naar een nieuwe locatie, waar ruimte is voor 100 medewerkers.

Aandacht voor elkaar en diversiteit zijn voor ons belangrijke waarden. We zetten ons graag in voor maatschappelijke projecten in de regio. Wie werkt bij Qualogy, geeft kleur aan zijn carrière.

Met een kleurrijk klantenportfolio, een multiculturele werkomgeving en ruime (internationale) carrièrekansen. De saamhorigheid bij Qualogy is groot. We vieren successen samen en staan voor elkaar klaar. 

 

Hoge kwaliteit, sterke binding