Offshore IT

Offshore IT

Wilt u snel en gemakkelijk toegang tot getalenteerde en gecertificeerde IT-professionals? Qualogy Caribbean kan uw IT-project (deels) uit handen nemen. Wij staan 100% garant voor kwaliteit. Met altijd voldoende beschikbare professionals, bij u op locatie of in Suriname.

De voordelen van offshore IT:

  • sneller toegang tot getalenteerde medewerkers
  • flexibel op- en afschalen is mogelijk
  • concurrerende tarieven
  • verlengde servicedesk (8.00 – 22.00 uur)
  • soepele communicatie, in het Nederlands of Engels

Wij spreken uw taal

Hebt u ervaring met offshore IT? Dan weet u dat communicatie en cultuurverschillen vaak een uitdagende combinatie zijn. Dit vangen wij op doordat onze professionals Nederlands (moedertaal) en Engels (near-native) spreken. Ze zijn vertrouwd met de Nederlandse cultuur, in denken en doen. Velen hebben in Nederland gestudeerd en/of gewerkt. Ontdek meer over ons.

Flexibele support via Managed Services

Geef continuïteit aan uw business met hoogwaardig IT-beheer. Dankzij de unieke samenwerking tussen Qualogy Nederland en Qualogy Caribbean is onze servicedesk de hele dag én avond geopend. Dankzij het gunstige tijdverschil staan wij van 8.00 tot 22.00 uur voor u klaar om uw IT-infrastructuur te bewaken.

Expertise in Java en Oracle APEX

Qualogy is gespecialiseerd in Java en Oracle en Oracle APEX. Ons team van engineers en consultants staat voor hoogwaardige IT-services. Vanuit onze brede expertise ondersteunen wij u snel en efficiënt.

Vertrouw op kwaliteit en compliancy

Uw IT-werkzaamheden zijn in goede handen. Qualogy Caribbean voldoet aan de hoogste (Europese) security- en privacyeisen (AVG). Ook werken onze professionals volgens Agile-methodieken en beschikken ze over de benodigde certificeringen. Daarbij profiteren we van een groot kennisnetwerk, in Suriname en bij ons moederbedrijf in Nederland.

Meer informatie

Wilt u meer weten over offshore IT door Qualogy Caribbean? Neem contact op met Nilesh Bishesar via info_caribbean@qualogy.com. We maken graag kennis met u, uw organisatie en uw IT-uitdagingen.