De drive van software tester Amanda Plein

De drive van software tester Amanda Plein

Gepubliceerd: Categorie: Nieuwsblog

Werken bij Qualogy Caribbean biedt kleurrijke carrièremogelijkheden. Of je nu uit een andere sector komt of al ervaring hebt in IT, hier is er altijd een nieuwe uitdaging om aan te gaan. Je krijgt hier alle ruimte om je carrière vorm te geven en wie kan je daar beter meer over vertellen dan onze collega’s zelf. In dit blog vertelt Software tester Amanda Plein je meer over wat haar drijft in haar carrière, namelijk altijd op zoek blijven naar jouw eigen unieke gave. Die gave implementeren in je werk is volgens haar dé sleutel naar succes!

Mijn naam is Amanda Plein, en momenteel werk ik als software tester bij Qualogy Caribbean. In deze functie ben ik verantwoordelijk voor het waarborgen van de kwaliteit van de software die ons ontwikkelteam produceert. Kort gezegd: ik ga na als dat wat de developer gebouwd heeft, precies is wat is afgesproken met de klant. Op dit moment werk ik aan een mooi project voor een van onze Nederlandse klanten. Een van de grootste internationale gezondheids- en cosmetica retailers. Ik ben er trots op dat ik bij Qualogy Caribbean de kans krijg om te werken aan projecten van dit kaliber.

Waarom Qualogy Caribbean?

Mijn reis bij Qualogy Caribbean begon op 10 juni 2021 en ik kan met tevredenheid zeggen dat mijn verwachtingen ruimschoots zijn overtroffen. Ik vertel je graag waarom ik hier zo op mijn plek zit. Van origine ben ik een proces engineer en heb ik het grootste deel van mijn carrière doorgebracht in de productiesector. Maar toen de productiestroom waar ik leiding aan gaf werd geautomatiseerd met een ERP systeem, begon mijn interesse in IT te groeien. De manier waarop zo'n systeem een oplossing bood voor de tekortkomingen van losse documenten, trok mijn aandacht.

Ik wilde me toen verder verdiepen in de verwerking van data en dus begon mijn zoektocht naar een IT- werkgever. Qualogy Caribbean sprak mij aan omdat zij erg uniek is in het opleiden en begeleiden van de medewerkers tot IT-professionals. Dus voor mijn carrière switch was Qualogy Caribbean de perfecte werkgever.

Intussen heb ik mijn testcertificering behaald en ik heb tot nu toe mogen meedraaien op (buitenlandse) projecten die een bijdrage leveren aan verbetering van processen en systemen. Ik vind dat super!

Bedrijfscultuur bij Qualogy Caribbean

Een van de aspecten waar ik het meest van hou bij Qualogy Caribbean is de bedrijfscultuur. Het is een prettige werkomgeving waar teamwork en samenwerking de basis vormen voor succesvolle klantprestaties. Als iemand die uit de productiesector komt en een carrièreswitch gemaakt heeft, blijft het een aangename uitdaging die ik graag ervaar. Ik geloof dat iedereen een unieke gave heeft. Als mens moet je daar altijd naar op zoek gaan. Als je je gave kan implementeren in je werk dan kan je veel bereiken.

Werken bij Qualogy Caribbean geeft je de kans om uit te blinken. Laat excellence jouw merk worden, zodat mensen het opmerken! Als je weet wie je bent en welk werk bij je past, kun je hier het beste uit jezelf halen. Wat je zeker ook nodig hebt om succesvol te zijn bij Qualogy Caribbean, is een goede werkhouding, eerlijkheid, respect, verantwoordelijkheid en behulpzaamheid. Positiviteit, geloof in wat je doet en zelfverzekerdheid, zijn allemaal eigenschappen die hier gewaardeerd worden. 

Werken bij Qualogy Caribbean

Dus waarom zou je wachten? Kom bij ons en kleur je carrière bij Qualogy Caribbean! We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in ons team van enthousiaste professionals. Samen kunnen we grootse dingen bereiken.

Team Communication
Over auteur Team Communication

Innovatieve projecten voor mooie klanten, inspirerende interviews met collega’s en het laatste nieuws over behaalde successen. Qualogy zit vol bijzondere verhalen die Team Communication graag deelt met relaties, IT-professionals en sollicitanten.

Meer posts van Team Communication
Reacties
Reactie plaatsen