Collega’s verrassen kinderen met schoolpakketten

Collega’s verrassen kinderen met schoolpakketten

Gepubliceerd: Categorie: Nieuwsblog

Een fijne start van het nieuwe schooljaar: dat is niet voor elk kind vanzelfsprekend. Daarom kwamen onze collega’s in actie. Zij verrasten 200 kinderen van diverse kinderhuizen en scholen met een uitgebreid schoolpakket. Lees meer over dit mooie initiatief.

Het initiatief voor deze actie ontstond bij CEO Paul Mehilal. Collega’s waren enthousiast over zijn idee en gingen aan de slag. We benaderden het bedrijf Prodimex, dat voor ons de pakketten samenstelden. Pennen, kleurpotloden, schriften en huiswerkmappen: alles wat je nodig hebt voor een frisse start van het nieuwe schooljaar.

Erg dankbaar

In de eerste schoolweken zijn collega’s van Qualogy Caribbean op pad gegaan om de pakketjes persoonlijk te bezorgen, uiteraard op anderhalve meter afstand. De reacties van kinderen en ouders waren hartverwarmend. Ze waren erg blij en dankbaar voor onze inspanningen. 

Goed doen, goed voelen

Een ander blij maken, doet ook wat met jezelf. Als Qualogy kijken dan ook terug op een waardevolle actie. We zijn dankbaar dat we kinderen blij hebben gemaakt én ouders kunnen ondersteunen in deze (financieel) zware periode. Betrokken zijn bij de maatschappij, dat is voor ons erg belangrijk. Collega Nadirah Baldewsingh vertelt er meer over in dit artikel.

Team Communication
Over auteur Team Communication

Innovatieve projecten voor mooie klanten, inspirerende interviews met collega’s en het laatste nieuws over behaalde successen. Qualogy zit vol bijzondere verhalen die Team Communication graag deelt met relaties, IT-professionals en sollicitanten.

Meer posts van Team Communication
Reacties
Reactie plaatsen