Deel van de Qualogy familie: Roselskie

Deel van de Qualogy familie: Roselskie

Gepubliceerd: Categorie: Nieuwsblog

Roselskie Gaugau is softwareontwikkelaar bij de Oracle Apex-afdeling van Qualogy Caribbean. Hij werkt aan softwareapplicatieprojecten voor verzekeringsmaatschappijen en vastgoedbedrijven. Een dynamisch en veelzijdig vakgebied dat hem voortdurend uitdaagt en inspireert. Wat hem daarnaast enorm veel motivatie geeft is de cultuur bij Qualogy Caribbean. In dit blog vertelt hij je daar graag meer over.

De magie van de bedrijfscultuur:

Wat voor Roselskie vanaf zijn eerste dag bijzonder vindt, is dat de bedrijfscultuur van Qualogy Caribbean wordt gekenmerkt door enthousiaste werknemers die hart hebben voor hun werk. Het resultaat is een ononderbroken levering van hoogwaardige producten. Bij Qualogy doen de mensen wat ze beloven en zijn ze verantwoordelijk voor elk project dat ze aangaan. Er is echter meer: de diversiteit en multiculturaliteit van het team creëert een kleurrijke en levendige werkomgeving. Het uitwisselen van ideeën en ervaringen met collega's van verschillende achtergronden maakt elke werkdag uniek en inspirerend.

“Bij Qualogy wordt er gedaan wat gezegd wordt en wordt er verantwoordelijkheid genomen voor hetgeen wij oppakken. Daarom vormen wij ook een grote familie, die klaar staan voor elkaar.”

Een vleugje kleur in je carrière

Over de verwachtingen en ervaringen bij Qualogy Caribbean is Roselskie meer dan tevreden. “Wat het bedrijf zo bijzonder maakt, is de ondersteunende sfeer onder collega's. Of het nu gaat om een complexe programmeerkwestie of gewoon een helpende hand, er staat altijd een warm team van collega's klaar om bij te springen.” Als gevolg hiervan is hun groei en ervaring binnen het bedrijf enorm toegenomen.  

Roselskie begon als APEX bootcamper op 1 februari 2022. Met zijn honger naar kennis en een groot doorzettingsvermogen heeft hij zijn vaardigheden kunnen vergroten en verfijnen. Maar wat voor hem het sterkst naar voren komt, is dat het bij Qualogy Caribbean aanvoelt als één grote familie, die elkaar ondersteunt en versterkt. Hij kan zich vinden in de normen en waarden van het bedrijf; bij Qualogy is het belangrijk om leergierig, gedreven, eerlijk, stressbestendig, open voor kritiek en vooral verantwoordelijk te zijn. 

“Binnen dit bedrijf heb ik behoorlijke veranderingen gezien in mijn carrière. Ik heb nieuwe competenties bijgeleerd en vooral structureel plannen.”

Spreken de unieke kenmerken van Qualogy Caribbean jou ook aan? Dan is het misschien tijd om zelf ook de sprong te wagen. Als je passie hebt voor kwaliteit en teamwork, uitdagingen zoekt die je carrière naar nieuwe hoogten tillen, dan is Qualogy Caribbean de plek voor jou! Ons multicultureel team staat klaar om je te verwelkomen en je te begeleiden bij elke stap van je professionele reis. Je zult nieuwe competenties ontwikkelen, je vaardigheden aanscherpen en de kunst van structureel plannen leren.

Welkom bij Qualogy

Qualogy Caribbean nodigt je uit om je aan te sluiten bij onze warme en professionele familie, waar we samenwerken om successen te behalen en elkaar te ondersteunen op ons pad naar uitmuntendheid. Wacht niet langer en geef je professionele toekomst een nieuwe dimensie met een bezoek aan Qualogy Caribbean!

Team Communication
Over auteur Team Communication

Innovatieve projecten voor mooie klanten, inspirerende interviews met collega’s en het laatste nieuws over behaalde successen. Qualogy zit vol bijzondere verhalen die Team Communication graag deelt met relaties, IT-professionals en sollicitanten.

Meer posts van Team Communication
Reacties
Reactie plaatsen