Gamen en samenzijn: teambuilding bij Qualogy Caribbean

Gamen en samenzijn: teambuilding bij Qualogy Caribbean

Gepubliceerd: Categorie: Nieuwsblog

Bijna een jaar geleden opende Qualogy Caribbean een tweede kantoor in zuid Paramaribo, in het Assuria High-Rise gebouw. Om de collega’s van ‘noord’ en ‘zuid’ dichter bij elkaar te brengen, organiseerden Akhsay (Java), Stefanus (DBA) en Rewiesh (APEX) een game event. Akhsay kijkt met trots terug op een geslaagde middag.

“De afgelopen jaren maakte Qualogy Caribbean een flinke groei door. We verwelkomden veel nieuwe collega’s en openden een nieuw kantoor. Een mooie ontwikkeling, waarbij we de band tussen collega’s niet uit het oog wilden verliezen. Maar door de coronapandemie en de afstand tussen de twee locaties was het niet mogelijk om elkaar écht goed te leren kennen. En dat terwijl cohesie en teamspirit bij Qualogy Caribbean hoog in het vaandel staan.

Daar wilden we iets aan doen. Zo ontstond het idee voor een game event voor de collega’s van beide locaties. Iedereen kon zelf een spel meenemen. Bijvoorbeeld een bordspel of een console. Wat bleek? Sport en spel zijn een leuke, informele en ontspannen manier om elkaar beter te leren kennen. Ik weet nu dat mijn collega’s behoorlijk competitief zijn. Na afloop hebben we veel complimentjes gehad. Iedereen was het erover eens: dit moet een terugkerend evenement worden. Of we ons doel hebben bereikt? De reacties spreken voor zich.”

Team Communication
Over auteur Team Communication

Innovatieve projecten voor mooie klanten, inspirerende interviews met collega’s en het laatste nieuws over behaalde successen. Qualogy zit vol bijzondere verhalen die Team Communication graag deelt met relaties, IT-professionals en sollicitanten.

Meer posts van Team Communication
Reacties
Reactie plaatsen