Gezocht: avontuurlijke IT’ers met kleurrijke ambities

Gezocht: avontuurlijke IT’ers met kleurrijke ambities

Gepubliceerd: Categorie: Nieuwsblog

IT-toppers opgelet: het avontuur roept. Qualogy Caribbean in Suriname zoekt ook naar nieuwe collega’s in Nederland en België. Wat kun je verwachten als je de overtocht waagt? In wat voor team, (werk)cultuur en omgeving kom je terecht? General Manager Nilesh Bishesar geeft een inkijkje: “Reken op uitdagend werk, een tropisch klimaat, multicultureel team én internationaal klantenportfolio.”

Qualogy Caribbean maakte de afgelopen jaren een mooie groei door. Nu is het tijd voor de volgende stap: doorgroeien naar honderd collega’s. Daarom zoeken we nieuwe collega’s, ook in Nederland en België. Nederlandssprekende IT’ers, met minimaal vijf jaar werkervaring. Serieuze kandidaten, die voor twee jaar of langer naar Suriname willen verhuizen om ons team te versterken.

In Suriname wonen en werken

De nieuwe collega’s komen vooral naar Suriname vanwege het avontuur, zo vertelt General Manager Nilesh Bishesar. “Aan de ene kant heb je de mensen die geen roots hebben in Suriname. Zij vinden het een unieke kans om hier te komen wonen en werken. Voor de mensen met roots in Suriname, betekent het veel om ‘terug’ te komen. Vanwege mooie herinneringen én om iets terug te doen voor ons land.”

Cultuur en omgangsvormen

Als je naar Suriname komt, zijn er een aantal zaken om rekening mee te houden. Nilesh: “Ten eerste de cultuur. Suriname heeft zijn eigen normen en waarden. Het is belangrijk dat je de tijd neemt om onze cultuur te begrijpen. Dat is één van de belangrijkste factoren voor succes op de werkvloer. Ten tweede heeft Suriname een lekker klimaat - maar er wordt hard gewerkt. Kortom, stel je open en geniet van de diversiteit en het natuurschoon van Suriname.”

Typische werkdag

Hoe ziet een werkdag in Suriname eruit? Nilesh: “Dit verschilt inhoudelijk niet sterk van Nederland, omdat we veel met klanten in Nederland werken. De sfeer op kantoor is wel anders. We zijn als collega’s betrokken bij elkaars privéleven. Eten is belangrijk voor ons. Dus samen ontbijten en lunchen is zeer gebruikelijk. Humor is ook een belangrijk cultuurelement. Je moet wel tegen een stootje kunnen. Overall gaan collega’s met elkaar om als familie. Dat werkt prettig en vertrouwd.”

Praktische ondersteuning

Van Nederland of België naar Suriname. Dat klinkt ook als een hele overstap. Nilesh: “Qualogy Caribbean biedt praktische ondersteuning en begeleiding als je als nieuwe collega naar Suriname komt. Ons officemanagementteam staat klaar om in Suriname alle zaken te regelen die je overtocht makkelijker maken. Ook bieden we een verhuis- en ticketvergoeding en een woonhuis- en inrichtingstoelage. Ook de kosten voor het aanvragen van de verblijfsvergunning nemen we op ons.”

Een tropische uitdaging

Wat is volgens Nilesh dé reden om naar Suriname te komen? “Dat je zin hebt in een tropische uitdaging! Dat je wilt werken in een kleurrijke organisatie die het beste van de Nederlandse en Suriname bedrijfscultuur verbindt. Ook hebben we in Suriname een prachtig klimaat. En de diversiteit aan culturen is uniek op de wereld. Dit zorgt voor een mooie mix van mensen die samen topprestaties leveren. Het is fantastisch om hier een onderdeel van te zijn.”

Geïnteresseerd? Solliciteer direct!

Spreekt dit artikel je aan? Ben je benieuwd welke kansen Suriname jou biedt? Solliciteer op onze vacature voor Senior Oracle Developer of Senior Java Developer. Ga de uitdaging aan. Geef je carrière kleur en kom bij Qualogy Caribbean.

Team Communication
Over auteur Team Communication

Innovatieve projecten voor mooie klanten, inspirerende interviews met collega’s en het laatste nieuws over behaalde successen. Qualogy zit vol bijzondere verhalen die Team Communication graag deelt met relaties, IT-professionals en sollicitanten.

Meer posts van Team Communication
Reacties
Reactie plaatsen