Groei mee met Qualogy, kom bij ons Infra-team!

Gepubliceerd: Categorie: Nieuwsblog

Qualogy Caribbean groeit. Daarom zoekt team Infra nieuwe collega’s: klantgerichte Servicedeskmedewerkers, senior Systeem- en Netwerkbeheerders en gedreven Database Administrators. Groei jij straks met ons mee, op professioneel én persoonlijk vlak? Ik vertel je meer over het werk van team Infra, Qualogy als werkgever en mijn persoonlijke ervaringen.

Uitdaging en groeiperspectief

Dit jaar is het precies tien jaar geleden dat ik bij Qualogy Caribbean startte als Java Developer. Als je aan mij vraagt om mijn tijd hier samen te vatten in één woord, dan zeg ik ‘groei’. Groei van mijn kennisniveau, verantwoordelijkheden en taken.

Want sinds 2012 heb ik ontzettend veel geleerd. Bijvoorbeeld over de verschillende technieken, tools en mensen. Ook vervulde ik verschillende functies. Zo switchte ik in 2016 naar de Infra-afdeling, als Database Administrator. In 2019 werd ik Afdelingscoördinator.

Qualogy Caribbean faciliteerde deze groei. En zelf heb ik de kansen die ik kreeg ten volle benut, door gebruik te maken van de opleidingsmogelijkheden. Ik volgde seminars, workshops en trainingen en behaalde al mijn certificeringen. Daarnaast hield ik samen met het team kennissessies en motivatiebijeenkomsten. Hier ben ik trots op, en dankbaar voor.

Werken in Nederland

Dat is niet alles. Qualogy Caribbean is een dochterbedrijf van Qualogy in Nederland, en dit bood mij nog een grote kans. Zo volgde ik meerdere keren in Nederland een training van een aantal weken. Ook hield ik kennissessies met mijn collega’s. En deed ik ervaring op met grotere omgevingen, enterprise-omgevingen en verschillende operating systems. Erg leerzaam en verfrissend!

Over Infra

Terug naar team Infra. Want wat houdt ons werk precies in? En voor welke functies zoeken we nieuwe collega’s? Team Infra is een afdeling binnen Qualogy en verleent diensten aan zowel collega’s als klanten. We zijn actief in verschillende sectoren, zoals de overheid, insurance en finance (banken).

Het goede nieuws: in ons gezellige team is plek voor jou in één van de drie verschillende rollen. Wij zoeken:

 • Servicedeskmedewerkers

Als servicedeskmedewerker ben je de schakel tussen de klant en de organisatie. Je bewaakt de servicelevel-overeenkomsten met onze lokale en/of internationale klanten. Een belangrijke taak is het op tijd reageren en afhandelen van issues en andere vraagstukken.

 • Systeem- en netwerkbeheerders (medior of senior)

Ondersteun je graag je collega’s op het gebied van systemen en netwerken? Als systeem- en netwerkbeheerder onderhoud je het interne netwerk en systeem van de organisatie. Ook is het van belang dat je de klant adviseert en met verbetervoorstellen komt. Jij bent immers altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied.

 • Database Administrators

De Database Administrators van Qualogy zijn gespecialiseerd in het opzetten, beheren en de performance tuning van Oracle en Microsoft Databases. Dit is ook jouw specialisatie. Hiervoor geldt dat je met zowel lokale als internationale klanten werkt.

Hard werken, goed ontspannen

Groei is één ding. Hoe zorg je ervoor dat je hard werken volhoudt? Met voldoende ontspanning bereik je hierin een goede balans. Bij Qualogy faciliteren we meerdere evenementen. Denk aan borrels, sportdagen en cook-outs. Zien we jou daar binnenkort ook?

Interesse?

Ben jij de geschikte persoon voor een van deze functies? Stuur direct je cv en motivatie naar info_caribbean@qualogy.com. Richt je bericht aan Sonny Sheroatan o.v.v. sollicitatie Infra. Voor meer informatie kun je ook bellen naar +597 450972.

Mellisa Michely-Kartowikromo
Over auteur Mellisa Michely-Kartowikromo

Software Developer at Qualogy. My specialties include: Building effective relationships, Communication, ICT, Customer Service, Telecommunications. I'm easygoing and I like to laugh.

Meer posts van Mellisa Michely-Kartowikromo
Reacties (2)
 1. om 22:10

  Toppie

  1. om 23:11

   Top!

Reactie plaatsen