HR-event: what’s trending? PerformNOW!

HR-event: what’s trending? PerformNOW!

Gepubliceerd: Categorie: Nieuwsblog

Onlangs is in Paramaribo voor de 7de keer het HR-event ‘HR: what’s trending’ georganiseerd door Orga Nice. Qualogy Caribbean heeft hier met succes haar zelfontwikkelde HR-applicatie PerformNOW gepromoot.

Het HR-event vond plaats op 17 en 18 oktober in Hotel Torarica. Verschillende HR-managers, HR-functionarissen, IT-bedrijven en andere geïnteresseerden kwamen bij elkaar om ideeën uit te wisselen. Het doel van de conferentie: het bespreken van trends en bestaande vraagstukken in HR.  

Tijdens het HR-event kwamen verschillende sprekers aan het woord. Zij besteedden onder meer aandacht aan:  

  • Hoe wordt een positieve werkomgeving gecreëerd? 
  • Hoe worden werkprocessen vastgelegd en hoe kan het ook anders? 
  • Hoe open is uw organisatie om van (nieuwe) technologie op de hoogte te blijven?  
  • Hoe creëer je de beste Employee Experience?  
  • De functiescheiding tussen management en werknemers 
  • De toekomst van werk: kunstmatige intelligentie en HR  

Informatie en inspiratie

Na de verschillende presentaties, speeches en discussies was er alle tijd om te netwerken. Ook konden de bezoekers informatie krijgen en inspiratie opdoen bij de diverse booths. Qualogy Caribbean was zichtbaar aanwezig met een booth, waar aan belangstellenden informatie over PerformNow werd verstrekt. 

Productiever werken, betrokken medewerkers én tevreden klanten  

Sales Consultant Shailish Rambaran Mishre van Qualogy Caribbean: “Hoe kun je de HR van je organisatie verbeteren? Daar draaide het om tijdens het event. Gegevens overnemen, kopiëren, verzenden naar collega’s, controleren, nabellen... HR-afdelingen zijn hier vaak veel tijd mee kwijt. En dat is jammer, want dan wordt er te weinig tijd besteed aan de ontwikkeling van de mensen, waardoor uiteindelijk ook de organisatie achterblijft.” 

Hij vervolgt: “Productiever werken, betrokken medewerkers én tevreden klanten: dat wil natuurlijk iedere organisatie. Deze doelen zijn perfect te ondersteunen met technologie. Neem de HR-applicatie PerformNOW, specifiek ontwikkeld voor de Caribische markt. Er zijn 3 modules: een handige uren- en verlofregistratie, geautomatiseerde salarisadministratie en de mogelijkheid om snel en eenvoudig werkschema’s te maken. Hiermee bespaart u zichtbaar tijd én geld.” 

PerformNOW: meer informatie? 

Bent u benieuwd wat PerformNOW voor uw organisatie kan betekenen? Qualogy Caribbean komt graag bij u langs voor een eerste kennismaking - en om u te adviseren over de mogelijkheden. Zodat u zo snel mogelijk de juiste actie kunt ondernemen. 

Neem contact op met Shailish Rambaran Mishre via (00) 597 450 972 of sales_caribbean@qualogy.com

Over auteur Shailish Rambaran Mishre

Meer posts van Shailish Rambaran Mishre
Reacties
Reactie plaatsen