Meet Carolyn; People & Culture manager

Meet Carolyn; People & Culture manager

Gepubliceerd: Categorie: Nieuwsblog

Carolyn Djian is People & Culture Manager bij Qualogy Caribbean. In deze blog stelt zij zich graag aan jou voor. Ze vertelt wat haar drijft in haar werk, missie en passie.

Aangenaam, Carolyn Dijan

Ik ben Carolyn Djian en sinds 14 november 2022 werk ik met veel plezier als People & Culture Manager bij Qualogy Caribbean. Voordat ik hier begon, heb ik tien jaar lang bij IAMGOLD N.V. gewerkt en nog eens vijf jaar bij WWF-Guianas. Maar mijn leven draait niet alleen om werk; ik ben ook de trotse moeder van drie kinderen ( 6, 2 en 1 jaar) en woon samen met mijn partner in het bruisende Paramaribo. Ik neem jullie graag mee op een persoonlijk avontuur door mijn dagelijkse werkzaamheden als HR-manager en de passie die ik voel voor het creëren van een warme en positieve werkomgeving.

Mijn hart ligt bij mensen

Als P&C-manager draait mijn wereld om mensen. Mijn doel is een omgeving te creëren waarin onze medewerkers kunnen groeien, bloeien en zich gewaardeerd voelen. Ik geniet ervan om sterke relaties op te bouwen met mijn collega's en hen te ondersteunen in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Voor mij is het belangrijkste aspect van mijn werk het menselijke aspect.

Samen talent ontdekken en binden

Als  P&C-manager  bij Qualogy Caribbean, is het mijn missie om talent aan te trekken dat perfect past bij onze cultuur en waarden. Samen een omgeving te creëren waarin onze medewerkers kunnen gedijen en groeien. Samen werken we aan het bouwen van een succesvolle toekomst voor Qualogy Caribbean, waarin talent bloeit en ons bedrijf floreert.

Groei en ontwikkeling van binnenuit

Bij Qualogy Caribbean hechten we waarde aan een cultuur waarin leren en ontwikkeling centraal staan. Waarin iedereen wordt aangemoedigd om hun potentieel te realiseren en hun professionele ambities na te streven. Samen zorgen we ervoor dat onze medewerkers een omgeving hebben waarin ze kunnen groeien, leren en floreren. Door te investeren in de ontwikkeling van onze medewerkers, investeren we in het succes van onze organisatie als geheel.

Een warme en vertrouwde werkomgeving

We gaan verder dan alleen de gebruikelijke HR-taken. We streven naar een warme en vertrouwde werkcultuur waarin collegialiteit en respect centraal staan. Ik werk nauw samen met het Office Management team om ervoor te zorgen dat iedereen zich thuis voelt op de werkvloer. Door een cultuur van openheid en vertrouwen te bevorderen, creëren we een omgeving waarin iedereen kan groeien. Bij Qualogy Caribbean zijn we meer dan collega's, we zijn een hecht team dat voor elkaar zorgt en samen successen viert.

Team Communication
Over auteur Team Communication

Innovatieve projecten voor mooie klanten, inspirerende interviews met collega’s en het laatste nieuws over behaalde successen. Qualogy zit vol bijzondere verhalen die Team Communication graag deelt met relaties, IT-professionals en sollicitanten.

Meer posts van Team Communication
Reacties
Reactie plaatsen