Qualogy’s Christel Nijman verkozen tot Most Excellent MBA Student

Qualogy’s Christel Nijman verkozen tot Most Excellent MBA Student

Gepubliceerd: Categorie: Nieuwsblog

Delivery Manager Christel Nijman is door het FHR Instituut verkozen tot Most Excellent MBA Student van het jaar 2020 – 2021. Gemiddeld haalde ze een 8.7 voor de eerste elf modules. Qualogy Caribbean is trots op de mooie prestatie van Christel!

Tijdens het openingscollege zette het FHR Instituut de kandidaten met de beste resultaten in het zonnetje. Eén daarvan was Christel.

Mooie opsteker

Christel: “Ik kijk terug op een bijzondere dag. Het afgelopen jaar heb ik erg veel tijd en energie in de studie gestopt. Omdat de colleges door corona online plaatsvonden, was dat af en toe best pittig. Zo’n verkiezing is dan een leuke opsteker. En een goede motivatie om te blijven studeren en net dat tandje bij te zetten.”

Nieuwe inzichten

Christel deed tijdens het eerste jaar een aantal mooie inzichten op: “Hoe ouder ik word, hoe meer ik besef dat ik mijn hele leven lang zal blijven studeren. Binnen het IT-vakgebied ontkom ik daar sowieso niet aan. De veranderingen volgen elkaar immers zo snel op. Gelukkig vind ik het alleen maar heel leuk om het beste uit mezelf te halen en daarmee de organisatie te ondersteunen. Zo zetten we samen steeds betere resultaten neer!”

Over de opleiding van Christel

Bij Qualogy Caribbean staat de ontwikkeling van medewerkers hoog in het vaandel. Dat zien we ook terug in het managementteam, waar Christel onderdeel van is. Daar hebben drie collega’s inmiddels hun MBA gehaald. Christel wordt de vierde MBA.

MBA staat voor Master of Business Administration. Sinds oktober 2020 volgt Christel de MBA in Business Analytics. Deze parttime masteropleiding duurt twee jaar en bestaat uit meerdere modules, workshops en een thesistraject. Het FHR Instituut verzorgt de opleiding samen met de Universiteit van Maastricht. De opleiding is IACBE geaccrediteerd.

Team Communication
Over auteur Team Communication

Innovatieve projecten voor mooie klanten, inspirerende interviews met collega’s en het laatste nieuws over behaalde successen. Qualogy zit vol bijzondere verhalen die Team Communication graag deelt met relaties, IT-professionals en sollicitanten.

Meer posts van Team Communication
Reacties
Reactie plaatsen