Qualogy Caribbean genomineerd voor beste slogan

Qualogy Caribbean genomineerd voor beste slogan

Gepubliceerd: Categorie: Nieuwsblog

Tijd voor taart! Het Centrum voor Communicatie & PR (CCPR) heeft Qualogy Caribbean genomineerd voor de communicatie-awards voor 2018. Met onze slogan ‘Quality in information technology’ strijden we mee in de prijs voor beste slogan van 2017.

De award wordt uitgereikt op 24 en 25 mei tijdens de tweede editie van het communicatiecongres in Paramaribo. Andere categorieën voor de award zijn: best geschreven stuk, beste tv-commercial en de communicatieman/ -vrouw van 2017. Genomineerden worden beoordeeld op authenticiteit, creativiteit, correct taalgebruik, slimme communicatie, ethiek en simpelheid.

Stem op ons!

Gunt u Qualogy Caribbean een communicatie-award voor beste slogan? Breng voor 1 mei uw stem uit op de website van het CCPR. Wij waarderen uw stem.

Het CCPR en het communicatiecongres

Het CCPR is een stichting die de onderlinge kennis van communicatieprofessionals wil vergroten, communicatietrends uitwisselt en het werkveld van de communicatieprofessionals wil verbreden.

Het communicatiecongres vindt plaats in TBL Cinemas in Paramaribo. Het thema van dit jaar is: ‘The glitter and glamour of internal communication: the purpose to communicate’. Het programma wordt binnenkort geplaatst op de website van het CCPR.

Nadirah Baldewsingh
Over auteur Nadirah Baldewsingh

Ik ben bij Qualogy Caribbean gestart als Financial Solution Consultant. Later ben ik gaan ondersteunen op het gebied van finance en werd ik coördinator voor corporate social responsibility-projecten. In mijn vrije tijd ben ik onder meer actief in de kerk, waar ik al jaren met veel plezier misdienaar ben.

Meer posts van Nadirah Baldewsingh
Reacties
Reactie plaatsen