Qualogy Caribbean opent tweede kantoor in Assuria Hermitage High-Rise

Qualogy Caribbean opent tweede kantoor in Assuria Hermitage High-Rise

Gepubliceerd: Categorie: Nieuwsblog

Groot nieuws! Qualogy Caribbean opent een tweede kantoor, in het Assuria Hermitage High-Rise gebouw. Een mooie mijlpaal. In een artikel van de ICT Associatie Suriname vertelde General Manager Nilesh Bishesar er meer over. 

Qualogy Caribbean groeide sinds de oprichting in 2007 snel uit tot nummer één automatiseerder in Suriname. Later sloegen we onze vleugels uit. Eerst over de Caribische eilandenregio, daarna ook als offshorepartner voor opdrachtgevers in Nederland, waar ons moederbedrijf Qualogy is gevestigd. Ook in de regio blijft de vraag naar IT-dienstverlening groeien.

De keuze voor een extra kantoorruimte viel op het Assuria High-Rise in zuid Paramaribo: het hoogste gebouw van de stad. General Manager Nilesh Bishesar vertelt trots: “Het kantoor in Assuria High-Rise heeft veel licht, ruimte en een praktische indeling. In combinatie met de 45 werkplekken op onze locatie aan de Uranusstraat, zijn we op deze manier voorbereid op de toekomst.”

Meer informatie

Wilt u meer weten over ons? Neem contact op met General Manager Nilesh Bishesar via info_caribbean@qualogy.com. 

Team Communication
Over auteur Team Communication

Innovatieve projecten voor mooie klanten, inspirerende interviews met collega’s en het laatste nieuws over behaalde successen. Qualogy zit vol bijzondere verhalen die Team Communication graag deelt met relaties, IT-professionals en sollicitanten.

Meer posts van Team Communication
Reacties
Reactie plaatsen