Shivash: “Werken bij Qualogy Caribbean opent deuren”

Shivash: “Werken bij Qualogy Caribbean opent deuren”

Gepubliceerd: Categorie: Nieuwsblog

Shivash Mahespalsingh studeerde nog aan de UNASAT toen hij als trainee binnenkwam bij Qualogy Caribbean. Inmiddels is hij als Software Developer al vijf jaar een belangrijk onderdeel van onze organisatie. “De band met collega’s is zo fijn, ik noem ze zelf liever familie.” Lees zijn verhaal.

Toen ik vijf jaar geleden koos voor Qualogy Caribbean, liet ik me vooral leiden door mijn gevoel. Mijn loopbaan starten in een organisatie met een prettige werksfeer, dat is wat ik wilde. Van mijn docenten hoorde ik enthousiaste verhalen over Qualogy Caribbean. Ook een klasgenoot die er werkte was vol lof. Ik voelde: dit zou zo maar eens mijn plek kunnen zijn.

Familieband

Mijn gevoel bleek te kloppen. En ook die prettige werksfeer vond ik er terug. Sterker nog: ‘prettig’ bleek een understatement. Werken bij Qualogy is namelijk veel méér dan dat. Het voelt vertrouwd, als familie. De bedrijfscultuur is ontspannen en professioneel tegelijk. Los van de onderling goede samenwerking tussen collega’s, zorgt de familiaire band ervoor dat ik ook makkelijk andere dingen bespreek. Denk bijvoorbeeld aan persoonlijke groeiambities.

Zijwieltjes

Naast een fijne werkomgeving, zocht ik als starter een plek met uitdaging. Ik wilde veel leren. Dat hoefde ik bij Qualogy niet twee keer te zeggen. Tijdens mijn beginperiode werd ik gekoppeld aan een senior collega, maar al vrij snel werden de ‘zijwieltjes’ weggehaald en kreeg ik mijn eerste eigen opdracht. Daarbij kreeg ik veel vrijheid om de opdracht op mijn manier aan te pakken. Wat toen voelde als een sprong in het diepe, bleek achteraf een hele mooie uitdaging én een blijk van vertrouwen. Ik kreeg al jong de mogelijkheid om het ‘echte werk’ te doen en doorliep zo een steile leercurve.

Dat was flink aanpoten, maar bij Qualogy wordt hard werken altijd beloond. Zo won ik twee keer de ‘Qualogy Teamplayer of the Year’-award. Een leuke waardering! Verder zijn er veel deuren voor me opengegaan. Ik werk bijvoorbeeld voor grote namen als VNGR en Grant Thornton Aruba. Ook werd ik onlangs benoemd in een presidentiële werkgroep, genaamd ‘e-Government’. Samen met andere commissieleden draag ik een steentje bij aan het digitaliseren van de Surinaamse overheidsdiensten. Gaaf, toch?

Verwachtingen

Werken bij Qualogy Caribbean heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Ik ben dan ook erg benieuwd wat de toekomst mij zal brengen. Eén ding weet ik zeker: de toekomst is kleurrijk en divers. Want Qualogy Caribbean groeit hard, in een boeiende en dynamische markt.

Kleur je carrière

Voel jij je thuis in een multicultureel team? En wil je naast technische vaardigheden jezelf ook ontwikkelen in softskills? Kom ons team versterken en geef kleur aan je IT-carrière. Ontdek de carrièremogelijkheden bij Qualogy Caribbean.

Woon je nog niet in Suriname, maar overweeg je een internationale carrière? Ook dan nodig ik je uit om te solliciteren. Wij helpen je bij de (r)emigratie. Lees hierover meer op https://www.qualogycaribbean.com/kleur-je-carriere.

Over auteur Shivash Mahespalsingh

Sinds mei 2017 ben ik bij Qualogy Caribbean in dienst als Software Engineer. Mijn collega’s ervaren mij als een toegewijd persoon, die taken oppakt en ook waarmaakt. Bij mij kunnen ze altijd terecht voor hulp of een goed gesprek.

Meer posts van Shivash Mahespalsingh
Reacties
Reactie plaatsen