Terugblik: feestelijke afsluiting van 2018

Terugblik: feestelijke afsluiting van 2018

Gepubliceerd: Categorie: Nieuwsblog

Op 28 december vierde Qualogy Caribbean Owru Yari: de viering van oudejaarsdag. Met heerlijk eten, muziek, karaoke en spetterend vuurwerk. Een mooi moment om stil te staan bij ons succes van 2018 én vooruit te kijken op 2019.

Traditiegetrouw begon de Owru Yari-viering vroeg in de middag. Alle medewerkers verzamelden zich bij het Qualogy-kantoor in Paramaribo. De middag werd smaakvol afgetrapt met een gezellige cookout. Daarna was het tijd voor meer feest: karaoke! Medewerkers zongen en dansten op de leukste hits van toen en nu.

Knallende afsluiter

Rond 16.00 uur was het zover: de Pagara (een Chinese vuurwerkrol) werd aangestoken. Een mooi moment om samen terug te kijken op 2018 én vooruit te kijken op 2019. 

Een nieuwjaarswens voor u

2018 was een fantastisch jaar met mooie mijlpalen en successen. Tegelijk gaan we vol vertrouwen het nieuwe jaar in. Namens team Qualogy Caribbean wensen wij u een voorspoedig 2019. Maak er een prachtig jaar van!

Team Communication
Over auteur Team Communication

Innovatieve projecten voor mooie klanten, inspirerende interviews met collega’s en het laatste nieuws over behaalde successen. Qualogy zit vol bijzondere verhalen die Team Communication graag deelt met relaties, IT-professionals en sollicitanten.

Meer posts van Team Communication
Reacties
Reactie plaatsen