Terugblik: Qualogy Caribbean 15-jarig jubileumfeest

Terugblik: Qualogy Caribbean 15-jarig jubileumfeest

Gepubliceerd: Categorie: Nieuwsblog

Afgelopen 17 september was het dan eindelijk zo ver: het leukste evenement van het jaar! Op deze feestelijke dag vierden we samen het 15-jarig jubileum van Qualogy Caribbean met ‘Het Qualogy Caribbean Jubileumfeest’. Want deze bijzondere mijlpaal konden we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan.

Onvergetelijke knalfuif

Maandenlang hebben we achter de schermen hard gewerkt om van het feest een knalfuif te maken. En dat was het zeker! Met tientallen (oud)medewerkers, klanten en anderen genodigden was het een gezellige boel. Iedereen was in de beste stemming en zag er piekfijn uit. De prachtige aankleding, geweldige live acts en natuurlijk het heerlijke eten maakten het een dag om niet te vergeten.

Inspirerende speeches

Onder andere Paul Mehilal, oprichter en CEO, en Nilesh Bishesar, General Manager gaven inspirerende speeches waarin nog eens het succes van Qualogy Caribbean werd benadrukt. Ook spraken zij hun enorme dankbaarheid uit naar iedereen die aan dit succes heeft bijgedragen: medewerkers, partners van Qualogy en partners van collega’s.

Zo zei Nilesh in zijn speech: “Ik wil jullie bedanken voor de afgelopen 15 jaar. Voor de passie om in een groeiende organisatie te investeren met je carrière. Voor de passie om elke keer collega’s op te leiden. Voor de passie om continu te blijven leren middels certificeringen. Maar bovenal: voor de passie om de organisatie te positioneren als een van de hardst groeiende IT-organisatie in de regio én binnen de Qualogy Holding. Ik sta hier ontzettend trots, met een team als jullie!”

Op naar de toekomst

Om het feest helemaal compleet te maken, werd de avond afgesloten met prachtig vuurwerk. Op naar de volgende 15 jaar!

Team Communication
Over auteur Team Communication

Innovatieve projecten voor mooie klanten, inspirerende interviews met collega’s en het laatste nieuws over behaalde successen. Qualogy zit vol bijzondere verhalen die Team Communication graag deelt met relaties, IT-professionals en sollicitanten.

Meer posts van Team Communication
Reacties
Reactie plaatsen