Trots en dankbaar: 10 jaar Qualogy Caribbean

Trots en dankbaar: 10 jaar Qualogy Caribbean

Gepubliceerd: Categorie: Nieuwsblog

In 2017 vierde Qualogy Caribbean haar 10-jarig bestaan. Dit moest natuurlijk gevierd worden. Het begon met een feestelijk logo waaruit direct bleek: wij zijn alweer 10 jaar actief in Suriname, de Cariben, Guyana en Nederland. Ook hebben enkele medewerkers die langer dan 5 jaar werkzaam zijn hun ervaringen gedeeld in een blog. En in het najaar volgde het hoogtepunt: een groots jubileumfeest.

Het feest op 20 oktober was een kroon op de betrokkenheid en inzet van onze medewerkers en businesspartners. En natuurlijk een mooi moment om stil te staan bij alle hoogtepunten van Qualogy Caribbean.

Na maanden van voorbereiding was het zover: 20.00 uur, het feest kon beginnen. Bij binnenkomst kregen we een echt wauw-gevoel: alles was tot in de puntjes geregeld!

Mooie woorden

Paul Mehilal trapte de avond af met een inspirerende speech. Ook sprak hij zijn trots uit naar alle medewerkers. “Trots: op de professionals die werkzaam zijn voor Qualogy Caribbean. Trots: op de onafhankelijke organisatie die Qualogy is geworden. Zonder tussenkomst van banken, de overheid of andere aandeelhouders. Maar ook trots op het feit dat 40% van onze medewerkers vrouw is!”

Surinaamse gezelligheid

Vervolgens besloten we deze mooie woorden met een gezamenlijke toost. De feestavond ging van start! De avond was tot in de puntjes verzorgd, natuurlijk in Surinaamse stijl. Met swingende muziek, een expositie, heerlijk eten en volop entertainment.

Voetjes van de vloer

Zoals een Surinaamse feestavond betaamt, gingen de voetjes van de vloer. De swingende band kreeg iedereen in beweging! Tot in de late uurtjes werd er gedanst, gelachen en getoost op 10 jaar Qualogy Caribbean.

Er was voor ons geen betere manier om ons jubileum te vieren. We kijken terug op een geslaagd feest! Vol goede moed, werkplezier en vertrouwen gaan we 2018 in. Op naar het volgende jubileum

Bekijk ook de video:

Nadirah Baldewsingh
Over auteur Nadirah Baldewsingh

Ik ben bij Qualogy Caribbean gestart als Financial Solution Consultant. Later ben ik gaan ondersteunen op het gebied van finance en werd ik coördinator voor corporate social responsibility-projecten. In mijn vrije tijd ben ik onder meer actief in de kerk, waar ik al jaren met veel plezier misdienaar ben.

Meer posts van Nadirah Baldewsingh
Reacties
Reactie plaatsen