Van Bootcamper naar Be Informed Modelleur; Vashisht gaat voor groei

Van Bootcamper naar Be Informed Modelleur; Vashisht gaat voor groei

Gepubliceerd: Categorie: Nieuwsblog

In oktober 2021 begon Vashisht Sewsaransing zijn avontuur bij Qualogy Caribbean. Tijdens zijn tijd als student aan de Anton de Kom Universiteit van Suriname, ontdekte hij de bootcamps van Qualogy en dat was de start van zijn carrière als Be Informed Modelleur.

Van student tot Be Informed Modelleur

Als Werktuigbouwkunde student aan de Anton de Kom Universiteit van Suriname, ontdekte Vashisht de Be Informed Bootcamp. Hij deed de stoute schoenen aan, solliciteerde... en slaagde! Na de bootcamp begon hij aan de intensieve on-the-job training bij Qualogy Caribbean. Zijn eerste uitdaging als Be Informed Modelleur was op een buitenlands pilotproject voor de configuratie van een UAV (Unified Account Report View) tool. Zijn ervaring groeide verder toen hij betrokken was bij de upgrade van een belastingapplicatie op het project van de Belastingdienst Curaçao. 
“Nu werk ik als modelleur aan verschillende Belasting-projecten en ben ik verantwoordelijk voor de configuratie van deze applicaties” zegt Vashisht.
 

Wat doet een Be Informed Modelleur?

Een Be Informed Modelleur is een professional die bedrijfsprocessen analyseert, modelleert en automatiseert met behulp van het Be Informed platform. Dit stelt hen in staat om verschillende producten en applicaties te ontwikkelen die voldoen aan de specifieke behoeften van een organisatie. De modelleur werkt samen met experts om deze processen te begrijpen en softwareapplicaties te ontwikkelen die deze ondersteunen, inclusief het ontwerpen, configureren, testen en bieden van ondersteuning bij implementatie en onderhoud.

Vashisht over zijn rol als Be Informed Modelleur: “Tijdens mijn anderhalf jaar bij Qualogy Caribbean heb ik veel ervaring opgedaan in het configureren van complexe systemen. Het is een uitdaging om bedrijfsprocessen te begrijpen en deze om te zetten in gestructureerde modellen die geautomatiseerde systemen ondersteunen, maar het is tegelijkertijd een erg bevredigende ervaring. Als Be Informed Modelleur ben ik betrokken bij het ontwerpen, configureren, testen en ondersteunen van softwareapplicaties voor verschillende sectoren, zoals juridische, financiële en medische diensten.”
 

Nieuwe ontwikkellingen

Be Informed heeft onlangs belangrijke verbeteringen doorgevoerd, waaronder low-code ontwikkeling, integratie van AI/ML, cloudoplossingen en een verbeterde gebruikerservaring. Dit maakt het mogelijk om krachtige beslissingsondersteuningssystemen te creëren met geavanceerde voorspellende mogelijkheden, gemakkelijker apps te bouwen met minder programmeerkennis en gebruik te maken van een meer intuïtieve interface.

Het belang van balans

Vashisht benadrukt het belang van een balans tussen de innerlijke en uiterlijke mens. Daarom zorgt hij er ook voor dat hij ook sportactiviteiten beoefent die hem fysiek en mentaal stimuleren, zoals voetballen, naar de gym gaan en biljarten. "Vergeet niet dat een gezonde geest en een gezond lichaam onlosmakelijk verbonden zijn. Regelmatig sporten kan niet alleen je lichaam gezond houden, maar ook je geestelijke gezondheid en prestaties op andere gebieden verbeteren. Maak daar regelmatig tijd voor vrij”, adviseert Vashisht.

Als jij geïnteresseerd bent in het ontwikkelen van complexe softwareapplicaties en geautomatiseerde systemen, dan zou Be Informed zeker iets voor jou kunnen zijn. Bij Qualogy Caribbean zijn we altijd op zoek naar gepassioneerde en gemotiveerde professionals die ons team kunnen versterken. Neem gerust contact met ons op als je meer wilt weten over het Be Informed-platform en de mogelijkheden voor jouw organisatie.

Team Communication
Over auteur Team Communication

Innovatieve projecten voor mooie klanten, inspirerende interviews met collega’s en het laatste nieuws over behaalde successen. Qualogy zit vol bijzondere verhalen die Team Communication graag deelt met relaties, IT-professionals en sollicitanten.

Meer posts van Team Communication
Reacties
Reactie plaatsen